Podcast

Alles Op Tafel

Nu kun je hier mijn podcastserie beluisteren, welke ik samen met Lotte van Santen (1979) presenteer. Lotte is Intergratieve KinderCoach en samen maken we de podcastserie 'Alles op Tafel'. Hierin willen we met humor, in alle openheid en zonder poespas praten over alles wat komt kijken bij het leven van een authentiek en bezield leven. We praten vanuit eigen ervaring en zonder maskers; ofwel ‘alles kan en mag op tafel’. Hiermee willen we onze luisteraars inspireren en bemoedigen hun eigen pad te (blijven) bewandelen.

Beluister via iTunes

Beluister via Spotify

Podcast 005 | Wildrik Timmerman, zingeving als drijfveer

Wildrik Timmerman is medeoprichter van Q-Dance: de organisator achter de grote hardstyle dance events. Een aantal jaar geleden verkocht hij zijn aandeel in het bedrijf voor vele miljoenen Euro's. Sindsdien is hij medeoprichter van het Mandali Retreat Centre in Italië. Hij vertelt over zijn drijfveren, die hem via Hardstyle en een rock 'n' roll bestaan naar spiritualiteit en een gezinsleven voerden.

Podcast 004 | Italiaanse wijsheid met Sandro Bruti

Leven vanuit je hart. Klinkt mooi, maar wat betekent dit? En hoe doe je dat? Sandro Bruti leeft en werkt vanuit liefde. Hij gebruikt liefde als energiebron en leeft hiermee vanuit overvloed in plaats vanuit een tekort. Laat je inspireren door dit liefdevolle gesprek met een boeiende persoonlijkheid wiens hart op de tong ligt.

Podcast 003 | Alles Op Tafel - Er is altijd wel iets te vieren...

Vandaag voor het eerst een live versie van 'Alles Op Tafel', er kan van nog van alles fout gaan... EN! Ramon is vandaag jarig! Veel plezier met luisteren.

(Dit is de opname van de live podcast)

Podcast 002 | Alles Op Tafel - Op bezoek bij Sander Lantinga (Radio 538)

Sander Lantinga (Radio 538) is DJ, VJ en presentator. En in alles succesvol. Is het geluk of hard werken? Een gesprek over gedrevenheid, wapperende metertjes, keuzes maken en het vinden van balans na een burn-out. 

Podcast 001 | Alles Op Tafel - We gaan beginnen!

De aftrap! Ramon (Charly Lownoise) en Lotte nemen je mee in het ontstaan van de podcastserie. Was hun ontmoeting toeval? Of meant to be? Een openhartig gesprek over out gaan, alles loslaten, levenslessen en bijzondere ontmoetingen.