Boeken

Charly Lownoise | Zenles in een wereld vol lawaai

Na het succes van 'Autobiografie van een DJ' is nu mijn tweede boek te koop. In 'Zenles in een wereld vol lawaai' blik ik terug op twintig jaar spirituele beoefening. Wat heeft het mij gebracht en vooral afgeleerd? Meer informatie over het boek en de bestelpagina, vind je op Charlylownoise.com/boek.

Tijdens deze zoektocht kruisen de meest inspirerende mensen mijn pad. Van een spirituele grootheid als Peter Harper tot een van mijn beste vrienden Francis Nauman. Allen bewandelen een bijzonder levenspad. In ieder hoofdstuk ga ik met een van hen in gesprek. Wat drijft, voedt en inspireert deze helden? Hun bijzondere levensverhalen vertellen wat er gebeurt als je durft te gaan voor dat wat het leven je geeft.

Daarnaast vertel ik hoe ik rust vind in een wereld vol harde muziek. Het leven van een top-DJ is naast super gaaf, soms ook wel zwaar. Lange dagen, veel optredens op verschillende locaties, slapen in hotelkamers en omgaan met roem eisen zo hun tol. Yoga, meditatie, sport en voeding brengen al twintig jaar kalmte in mijn leven. Zenles in een wereld vol lawaai is een boek vol inspirerende levenslessen. Inzichten van mijzelf en anderen. Het is een verhaal over durven gaan voor dat waar je ogen van gaan glinsteren, dat waar je vuurtje van gaat branden en dat waar je twee uur eerder voor opstaat. Durf jij dit avontuur aan te gaan?

'Zenles in een wereld vol lawaai' door Charly Lownoise is nu te koop. 

Koop 'Charly Lownoise - Zenles in een wereld vol lawaai'